Get the Flash Player to see the slideshow.

Full Service

aRTi Producties neemt u graag al het werk uit handen. Op die manier is de regie in één hand en bestaat er altijd duidelijkheid over wie er verantwoordelijk is. Hierdoor is het voor zowel de opdrachtgever als voor eventuele partners en toeleveranciers helder wie het aanspreekpunt is.

Vast contactpersoon

Klanten van aRTi Producties hebben altijd één vast contactpersoon; de producer van hun evenement. Deze producer is persoonlijk verantwoordelijk voor zijn/haar tijdsverdeling over de verschillende projecten waaraan hij/zij werkt. In goed overleg wordt bepaald welk project door welke producer wordt georganiseerd en uitgevoerd. Indien nodig wordt de producer door collega producers bijgestaan. U kunt er van op aan dat de producer die uw event verzorgt volledig tot uw beschikking staat en er zorg voor draagt dat elk event volgens afspraak wordt georganiseerd, uitgevoerd en afgerond.

Uitvoering

Tijdens de uitvoering wordt de producer bijgestaan door collega producers, freelancers en andere productiemedewerkers. Dit team ziet er gezamenlijk op toe dat alle facetten van het event (locatie, techniek, catering, etc.) optimaal tot hun recht komen. Bij grotere evenementen heeft Iedere producer de volledige verantwoordelijkheid voor één zaal of onderdeel van het evenement. Op deze manier is ten alle tijden een aanspreekpunt in de buurt en is continue afstemming mogelijk.

  • http://www.artiproducties.nl/wp-content/uploads/2009/06/groep2009_kleur-23-178x120.jpg