Rein Korthals Altes te gast in FZ media café

Tijdens beurs Event 09 was Rein Korthals Altes één van de gasten in het FZ media Café. Met Sjoerd Weikamp als gespreksleider en Harry de Winter van FZ EventLearning oplocatie.nl als tafelgenoot, werd het onderwerp ‘Opleidingen in de Evenementen Branche’ besproken.

De tafelgenoten menen dat de branche uit de kinderschoenen is gegroeid en dat het de hoogste tijd is om door middel van opleidingen en bijscholing de branche in het algemeen naar een hoger niveau te tillen. Zowel branchevereniging IDEA als FZ EventLearning oplocatie.nl hebben hier ideëen over.

“IDEA signaleert dat er ook bij mensen die al tien jaar in de branche werkzaam zijn behoefte aan bijscholing is.” Aldus Rein Korthals Altes.

Kijk het hele interview op FZ.nl

Harry de Winter is meer dan 30 jaar werkzaam in de entertainmentindustrie en initiatiefnemer van FZ EventLearning oplocatie.nl.

Rein Korthals Altes is directeur aRTi Producties, geeft hoorcolleges bij InHolland en FZ EventLearning oplocatie.nl, tevens is hij als penningmeester van IDEA betrokken bij het branchebeleid.