Lustrum Vexpan geweldig feest

Afgelopen vrijdagavond 20 mei was het groot feest op Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Met als hoogtepunten de koninklijke onderscheiding voor Lammert Prikken en het optreden van Jeroen van der Boom aan het eind van de avond.

Vexpan vierde die avond zijn 25-jarig bestaan. Na een jaar aan voorbereidingen en een aantal financiële bijdragen van sponsoren was het mogelijk om er een geweldige avond van te maken. De zon scheen, iedereen zag er prachtig uit en was in een goed humeur. Tijdens het officiële gedeelte van het feest stond een grote verrassing op het programma. Lammert Prikken ontving uit handen van Hans Brugmans het erelidmaatschap van Vexpan. Daar bleef het echter niet bij. Na binnenkomst van de heer Janssen, burgemeester van Zeist, en familie en vrienden van Lammert was de verrassing compleet. Lammert ontving uit handen van de burgemeester een Koninklijke Onderscheiding, ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Na het officiële gedeelte verplaatste het gezelschap zich naar het bordes. Hier heeft iedereen genoten van de heerlijke buffetten tot het tijd werd om binnen te dansen op de muziek van Clean Sweep. Ondertussen lieten we ons allemaal in de maling nemen door de tafelgoochelaar Tel Smit. Hij verdubbelde konijnen in je hand waar je bij zat.

De klapper van de avond was het optreden van Jeroen van der Boom. Met de dames vooraan maakte hij er een groot feest van en zelfs de mannen zongen mee!

Het was een feest om niet te vergeten!

Bron: http://www.vexpan.nl/

Opdracht


Concept


Uitvoering


Reacties