Leerlingen lezen Eindhovense docenten de les

Op 19 maart 2009 kwamen ruim 1300 docenten en medewerkers van ROC Eindhoven samen in het Philipsstadion voor een bijzondere bijscholing. Na een presentatie van trendwatcher Adjiedj Bakas verplaatsten de medewerkers en docenten zich naar een nabijgelegen schoolgebouw. Hier werden zo’n 70 workshops gegeven. Deze workshops waren niet enkel in handen van collega’s en professionals. De docenten werden ook door leerlingen van het ROC bijgespijkerd in hun kennis over de cultuur en communicatie van de hedendaagse jongeren. Ook vele anderen ondersteunende taken waren die dag in handen van de leerlingen.

Klantgerichter werken

De Raad van Bestuur van ROC Eindhoven wilde dat de school klantgerichter gaan werken en hoopt met deze dag, die de naam ‘Connected’ meekrijgt, daar een belangrijke basis voor te leggen. De leerlingen van ROC Eindhoven stonden gedurende de dag niet alleen voor de klas, maar bedachten ook de inhoud en vorm van de lessen.

Einstein geeft les!

Met dit evenement heeft aRTi Producties een goed vervolg neergezet op Einstein geeft les!, de personeelsdag voor het Rijn IJssel, die zelfs genomineerd werd voor een gouden giraffe.Op 19 maart 2009 kwamen ruim 1300 docenten en medewerkers van ROC Eindhoven samen in het Philipsstadion voor een bijzondere bijscholing. Na een presentatie van trendwatcher Adjiedj Bakas verplaatsten de medewerkers en docenten zich naar een nabijgelegen schoolgebouw. Hier werden zo’n 70 workshops gegeven. Deze workshops waren niet enkel in handen van collega’s en professionals. De docenten werden ook door leerlingen van het ROC bijgespijkerd in hun kennis over de cultuur en communicatie van de hedendaagse jongeren. Ook vele anderen ondersteunende taken waren die dag in handen van de leerlingen.