‘Einstein geeft les!’ genomineerd voor de Gouden Giraffe

aRTi Producties is met de productie “Einstein geeft les!” één van de drie genomineerden voor de Gouden Giraffe in de categorie Vermakelijke Evenementen. De uiteindelijke winnaar van deze prestigieuze prijs wordt op 11 maart in het World Forum Convention Center in Den Haag bekend gemaakt. ‘Einstein geeft les!’ was een productie ter gelegenheid van de personeelsdag van de onderwijsonderneming Rijn IJssel, waarbij studenten docenten les gaven in de jongerencultuur.

De Gouden Giraffe
Zoals vele branches, kent de evenementenbranche ook haar prijs. Sinds 1994 wordt ieder jaar het evenement dat met de nek boven de rest uitsteekt, bekroond met een Gouden Giraffe. Elk jaar stijgt het aantal inzendingen. Met 64 inzendingen is er voor deze editie weer een record gebroken.

Nominatie
Bij de Gouden Giraffe gaat het vooral om de creativiteit en effectiviteit van de evenementen. Norbert Cappetti, de juryvoorzitter Vermakelijke Evenementen, zegt over de nominatie van het event van aRTi Producties: “Einstein geeft les! is terecht genomineerd voor de Gouden Giraffe, omdat zij een complexe organisatie, een onderwijsinstelling, op een andere manier naar zichzelf heeft laten kijken, waarbij ze de leerlingen de meester hebben gemaakt. [...] Het mooie aan het evenement is dat het tot een mind-switch heeft geleid; docenten hebben op basis van dit evenement hun lesmethodieken aangepast. Dus heeft het absoluut tot eye-openers geleid. [...] Het heeft ook spin-off gehad doordat andere ROC’s dit evenement als een tool voor zichzelf kunnen inzetten, en dat is een boel waard.”

Bekendmaking
Op 11 maart worden in World Forum Convention Center in Den Haag de prijswinnaars bekend gemaakt. Tijdens dit evenement, zullen niet alleen de winnaars van de Gouden Giraffe bekend worden gemaakt, maar ook de Event Personality van het jaar.

Kijk voor meer informatie: Gouden Giraffe

Laat een reactie achter